Poppers Online Kopen

Poppers

In de gay scene worden poppers al lange tijd gebruikt. Maar wanneer jij net uit de kast bent gekomen is het mogelijk dat jij nog niet bekend bent met het fenomeen poppers. Poppers kunnen ook worden gebruikt door hetero's, zowel de mannen als vrouwen. Voor iedereen die nog niet bekend zijn met poppers geven wij jullie informatie over wat het zijn, hoe het wordt gebruikt en nog veel meer.

Wat zijn poppers?

Poppers zijn een vloeistof welke worden gemaakt van chemische vloeistoffen uit de familie van alkylnitriet. Deze stof verslapt de spieren, waaronder de kringspier in de anus, omdat het de bloedvaten ontspant. Door dit effect zal er meer bloed door het lichaam stromen. Hierdoor zal jij je euforisch gaan voelen waardoor jij minder remmingen zal hebben en meer zin gaat krijgen in seks. Aanrakingen na het gebruik van poppers zullen intenser voelen en je krijgt het gevoel dat je alles loslaat. Hierdoor zal het dus ook jouw kont gat en/ of vagina ontspannen. Dit vergemakkelijkt aanzienlijk de seks en met name de anale seks. Op de flesjes staat ook vaak room odorizer en/ of leathercleaner. Het wordt uiteraard niet verkocht om jouw leer mee te reinigen.

Voor wie?

Poppers wordt over het algemeen het meeste verkocht in de gay scene doordat deze de kringspier zal ontspannen. Maar vrouwen en hetero mannen kunnen natuurlijk ook van anale seks houden. Daarom zijn poppers te gebruiken door mannen, vrouwen, hetero stellen en gay stellen.

Seks en Poppers

Poppers geven je een geil gevoel, kunnen je remmingen verlagen en orgasmes sterker maken. Omdat ze de sluitspier ontspannen, kunnen poppers het gemakkelijker maken om geneukt of gefist te worden. Ook bij een eerste keer anale seks is het handig om poppers te gebruiken. Daarnaast kan het gebruik van poppers bij mannen de erectie doen verminderen of kan deze zelfs geheel verdwijnen. Het is dus van belang dat poppers wordt gebruikt door de ontvangende partner en niet door de partner die geeft.

Hoe gebruik je poppers?

Poppers worden geleverd in een klein glazen flesje waar de vloeistof in zit. In het volgende stappenplan leggen wij uit hoe je poppers het beste kunt gebruiken.

Draai de dop er voorzichtig af voordat je het gaat gebruiken. Zo weet je zeker dat het klaar is voor gebruik op het moment supreme.

Houd het flesje dicht bij je linker of rechter neusgat maar zorg ervoor dat het flesje jouw neusgat niet raakt.

Snuif vervolgens de dampen die vrij komen naar binnen. Wanneer jij het voor het eerst gebruikt wees dan extra voorzichtig en snuif eerst zachtjes in en wacht op het lichte gevoel wat jou tegemoet zal komen.

Zorg er altijd voor dat jij na gebruik direct het flesje weer afsluit. Wanneer het vloeistof gaat lekken kan dit namelijk brandgaten veroorzaken in meubels en vloeren et cetera.

Je kan poppers op verschillende manieren tot je nemen. Gewoon direct vanuit het flesje, via een met poppers doordrenkte doek of via een poppers inhaler. Dit is meestal een leren touwtje met daaraan vast een klein buisje die jij vult met watten of bijvoorbeeld de filter van een sigaret. Giet daar vervolgens jouw favoriete merk poppers in. Op deze manier kan jij discreet en makkelijk genieten van jouw poppers.

Slik poppers nooit door en drink het nooit op! Dit kan het hart stoppen met een dodelijke afloop tot gevolg.

De werking van poppers.

Poppers werken al na enkele seconden en veroorzaakt een bloedstroom naar het hoofd. Je hart gaat sneller kloppen en je spieren zullen ontspannen. Het gevoel houdt enkele minuten aan en tijdens die minuten ervaar jij alles om jou heen extra intens. Hierdoor wordt het ook wel op de dansvloer gebruikt tijdens een erotisch feest. Het versterkt effecten van licht en muziek.

Welke poppers zijn er allemaal op de markt?

Uiteraard zijn er een heleboel verschillende merken poppers te koop maar de meest verkochte is eigenlijk wel het merk RUSH.

Bijwerkingen van Poppers.

Na gebruik wordt hoofdpijn het meest vaak genoemd als bijwerking van poppers. Daarnaast kan het bij verkeerd gebruik, bijvoorbeeld wanneer jij het flesje tegen de neusgaten aan houdt zorgen voor brandwonden op de huid. Poppers zijn verslavend. Hoe meer je gebruikt op een dag, hoe minder effect het zal hebben. Het extreme gevoel zal pas na een paar dagen dat jij poppers niet hebt gebruikt weer toenemen.

Vermijd poppers wanneer jij een te hoge of een te lage bloeddruk hebt, aan een hartaandoening lijdt of wanneer jij glaucoom ( een oogaandoening ) hebt.